Jouw verhuisplanner

Is verhuizen niet je hobby? Krijg je al stress van de gedachte? Wil je liever niet afhankelijk zijn van je netwerk voor deze tijdrovende klus? Ga je kleiner wonen en vind je het lastig afstand te moeten nemen van een deel van je spullen?

Overzicht creëren

Ik help je bij de voorbereidingen van je verhuizing, zodat je georganiseerd naar je met zorg uitgekozen nieuwe woning kunt. Het begint met een gedetailleerde verhuisplanning, waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen de ruimtes die je vrij gemakkelijk kunt inpakken en de meer uitdagende ruimtes waar veel keuzemomenten zijn. Ook houden we rekening met de volgorde van inpakken.

In overleg bepalen we voor welke ruimtes je coaching kunt gebruiken en welke ruimtes jezelf gaat organiseren. Voor het inpakken van de uitdagende ruimtes nemen we meer tijd op in de planning. Tijdens zo’n inpaksessie, zal ik je helpen bij het maken van keuzes over je spullen, zodat je alleen de zaken meeneemt die een plekje verdienen in je nieuwe woning.

Je zult merken dat je van jouw verhuisplanner direct meer overzicht krijgt en je stap voor stap met vertrouwen naar de verhuisdag toegroeit!

Een verhuizing is één van de grotere levensgebeurtenissen. Doordat ik zelf 2 keer verhuist ben in 2 jaar tijd, weet ik dat een verhuizing méér is dan het verplaatsen van spullen en hoe stressvol de aanloop naar een verhuizing toe is. Helemaal wanneer je er ‘alleen’ voor staat en je moeite hebt met keuzes maken.

Liever hulp in je nieuwe huis?

Ik begeleid je bij het indelen van je nieuwe woning ná de verhuizing. Wie eenmalig investeert in een logische inrichting van kamers en kasten, profiteert enorm van de potentie van de nieuwe woning. Géén gevoel meer van kamperen in je nieuwe huis, omdat je inboedel nog geen vaste plek in je nieuwe woning heeft, maar direct overzicht in je huis én rust in je hoofd.

© SandraVeldhuizen.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring