Werkwijze

Om voor jou inzichtelijk te maken wat je kunt verwachten wanneer je mij inschakelt, heb ik voor iedere dienst een pakket ontworpen. Zo kun je eenvoudig zien wat je investering is en wat je ervoor terugkrijgt. 

 

Pakket 1

opruimcoaching ruimte basis

Pakket 2

opruimcoaching ruimte medium

Pakket 3

opruimcoaching administratie

Duur organizingsessieHalve dagEén dagTwee dagen
Kennismaking & intake
Offerte & leerdoelen
Eén telefonische coaching op afspraak
Onbeperkt  Whatsapp hulplijn
Prijs€ 259,-€ 449,-€ 899,-

Inclusief kleine organizing materialen

Post-its, labels, stickers zijn onmisbaar voor meer structuur in je kamer of kast. Bij het organiseren van een administratie is ook het gebruik van kleine bureau accessoires inbegrepen.

Exclusief grote opbergers

Houd er rekening mee dat er opbergers cq. verhuisdozen nodig zijn om een werkend systeem te creëren en/of overbodige zaken weg te brengen. Ik adviseer je bij de intake of offerte bij de aanschaf ervan. Met jou toestemming regel ik de inkoop en breng ik alle materialen mee op de organizingdag. 

Wegbrengen van maximaal drie opbergers

Nieuwe bestemming voor overbodige items? Bij pakket 2 en 3 breng ik met plezier maximaal drie opbergers/klapkratten/verhuisdozen naar een nieuwe bestemming, zoals een kringloopwinkel of milieustraat.

Reiskostenvergoeding

Woon je buiten een straal van 25 kilometer vanaf mijn adres in Rosmalen? Dan is er sprake van een kilometervergoeding á €0,25 per kilometer.

Geen pakket voor opruimservice van walk-in-closet? Verkoopklaar maken? Jouw verhuisplanner?

Deze diensten zijn maatwerk en het is praktisch gezien onmogelijk in een pakket samen te vatten. Met jou plan ik graag een intake op locatie, waarbij je na afloop een persoonlijk aanbod van mij ontvangt. Een intake duurt – afhankelijk van de grootte van het project – één tot anderhalf uur. De kosten voor de intake zijn €65,- (inclusief BTW). Gun je mij de opdracht? Dan worden de kosten voor de intake in mindering gebracht op de factuur. 

© SandraVeldhuizen.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring