Over mij

Ik ben Sandra Veldhuizen (35), een sportieve dame en een buitenmens. Het liefste combineer ik deze twee door iedere dag een ronde te wandelen of skaten. Als het weer het toelaat ben ik ook graag op of bij het water. Ik hou van mensen en het Bourgondische leven in mijn stad Den Bosch.

Expert in wonen en organiseren

Als makelaar kreeg ik de kans om mensen te mogen begeleiden bij het realiseren van hun woonwensen. In een periode van 10 jaar heb ik honderden gezinnen, koppels en alleenstaanden geadviseerd bij de verkoop of koop van hun woning en gebrainstormd over hun ideale manier van wonen. Ik kreeg een inkijkje in hun leven, luisterde graag naar anekdotes en levensverhalen en kwam letterlijk op álle plekken in iemands huis.

Dieptepunt

Mijn eigen levensverhaal kreeg plots een andere wending toen mijn partner, waar ik op dat moment 7 ½ jaar mee samen was en mee samenwoonde, op 34-jarige leeftijd overleed aan kanker. Een groot verlies waar je nooit – en al helemaal niet in de bloei van je leven – voor wilt komen te staan.

Na een heel diep dal en afwisselende periodes van rouw en wederopbouw durfde ik voorzichtig weer naar de toekomst te kijken. Natuurlijk ben ik hierdoor veranderd… Ik ben me bewuster geworden dat ik vooral in het nu wil zijn en dankbaar mag zijn voor wat er is. De behoefte om meer te betekenen voor mijn medemens groeide en het plan om mijn horizon te verbreden wilde ik waarmaken.

Van makelaar naar organizer

Tijdens mijn sabbatical werd ik door een lieve vriendin getipt op het beroep “Professional Organizer”, volgens haar dé manier om mijn passie voor mensen, organisatietalent en wonen/lifestyle te bundelen.

Ineens viel alles op zijn plek: van nature ben ik inderdaad een georganiseerd type, net als sporten geeft opruimen mij rust in mijn hoofd. Tel daarbij op dat:

Vrienden mij met een knipoog ‘Perfect Sannie’ noemen, vanwege mijn representatieve en opgeruimde voorkomen.

Ik vrienden en familie met liefde te hulp schiet bij een klus in en rond het huis, een verhuizing of een administratieve uitdaging.

Ik ben een “organizer” en ik ga vanaf nu anderen op dagelijkse basis helpen bij ruimte gerelateerde vraagstukken.

Opleiding en lid van de beroepsvereniging

Bij Organizing Works heb ik de opleiding tot Professional Organizer met veel plezier gevolgd en met een aantal praktische methodes op zak heb ik geleerd hoe ik jou of iemand in jouw omgeving kan begeleiden bij het opruimen, organiseren, structureren, categoriseren of ordenen van een specifieke ruimte of administratie.

Als actief lid van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers (NBPO) voldoe ik aan de gedragscode die aan hun leden worden gesteld. Ook ontmoet ik regelmatig collega’s voor intervisie.

…nog meer over mij

Naast mijn liefde voor organiseren, woon ik samen met mijn vriend Bart op de Groote Wielen in Rosmalen en werk ik als vrijwilliger voor Stichting Matchis, een gezondheidsfonds dat zich inzet voor meer stamceldonoren. Ook ben ik geregeld te vinden in ons wijkcentrum Windkracht5, waar ik activiteiten voor kinderen en volwassenen mee begeleid.

© SandraVeldhuizen.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring