Werkwijze & tarieven

Om voor jou inzichtelijk te maken wat je kunt verwachten wanneer je mij inschakelt, heb ik voor iedere dienst een pakket ontworpen. Zo kun je eenvoudig zien wat je investering is en wat je ervoor terugkrijgt. 

Natuurlijk lever ik ook maatwerk projecten.

 

Opruimcoaching pakketten

Pakket 1

opruimcoaching klein

Pakket 2

opruimcoaching medium

Pakket 3

opruimcoaching groot

Duur organizingsessieHalve dagEén dagTwee dagen
Kennismaking & intake
Offerte & leerdoelen
Eén telefonische coaching op afspraak
Onbeperkt  Whatsapp hulplijn
Prijs€ 259,-€ 449,-€ 899,-

Inclusief kleine organizing materialen

Post-its, labels, stickers zijn onmisbaar voor meer structuur in je kamer of kast. Bij het organiseren van een administratie is ook het gebruik van kleine bureau accessoires inbegrepen.

Exclusief grote opbergers

Houd er rekening mee dat er opbergers cq. verhuisdozen nodig zijn om een werkend systeem te creëren en/of overbodige zaken weg te brengen. Ik adviseer je bij de intake of offerte over de aanschaf ervan. Met jou toestemming regel ik de inkoop en breng ik alle materialen mee op tijdens de organizingdag. 

Wegbrengen van maximaal drie opbergers

Nieuwe bestemming voor overbodige items? Bij pakket 2 en 3 breng ik met plezier maximaal drie opbergers/klapkratten/verhuisdozen naar een nieuwe bestemming, zoals een kringloopwinkel of milieustraat.

Reiskostenvergoeding

Woon je buiten een straal van 25 kilometer vanaf mijn adres in Rosmalen? Dan is er sprake van een kilometervergoeding á €0,25 per kilometer.

Maatwerk

Misschien past jou project niet in één van bovenstaande pakketten? Misschien heb je hulp nodig bij het kiezen van een pakket? No worries! Tijdens de intake informeer ik je graag over de mogelijkheden.

Mocht een offerte voor maatwerk gewenst zijn, houd dan rekening met een uurtarief van € 65,- incl. BTW. De intake is kosteloos, met uitzondering van de reiskosten vanaf 25 kilometer.

Pakket of maatwerk voor jou?

© SandraVeldhuizen.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring