«Vorige bericht

Blog #1 zomerwoontrend 2021

Deel dit bericht op

Zomer & woonplannen 

De zomervakantie staat voor de deur. Voor velen een moment om op vakantie te gaan en de balans op te maken: waar sta je nu in je leven en waar wil je naartoe? Hopelijk kun je even weg uit je vertrouwde omgeving, want van een afstandje kun je nog beter reflecteren! De vakantie is ook een moment waarop nieuwe plannen ontstaan voor het komende jaar, ook op het gebied van wonen. 

Jouw wooncarriere

Nu je tijdens je welverdiende vakantie eventjes kunt uitzoomen, probeer dan ook eens objectief naar je eigen wooncarrière te kijken. Hoe lang woon je ondertussen in je huis en wat is er sindsdien verandert? Is je gezinssamenstelling gegroeid? Ben je meer vanuit huis gaan werken? Ben jij (of een gezinslid) bepaalde hobby’s gaan ontwikkelen die ruimte in beslag nemen?  

Bij meerdere “ja’s” ligt het gevaar van ruimtegebrek op de loer. Maar, heb je daadwerkelijk te weinig m2’s in huis of haal je niet het maximale uit je leefruimte? Kortom, benut jij wel je volledige woonpotentieel?  

Drie woonopties

Vanaf de camping of vanuit je luxeresort fantaseren over je toekomstige woonwensen. Het is niet voor niks dat tijdens de vakantie vaak plannen worden gesmeed om de eigen woning te verbouwen of de beslissing valt om te verhuizen naar een nieuwe stek. Graag voeg ik er nog een derde optie aan toe: reorganiseren.  

Reorganiseren is dé zomerwoontrend van 2021

Het zo efficiënt mogelijk inrichten van je eigen woning is een financieel aantrekkelijke variant én is er eentje die qua tijdsinvestering ook veel gunstiger is dan verbouwen of verhuizen. Voor het gezinsleven is een reorganisatie of herinrichting stukken minder ingrijpend dan een rigoureuze verbouwing of verhuizing. Laat ik de huidige woningmarkt taferelen nog even buiten beschouwing. 

 

In de volgende blog geef ik tips hoe je kunt starten met reorganiseren! Flowt je huis lekker of zijn er verbeterpunten?  

 

Fijne vakantie!  

Ps: Kun je niet wachten tot het einde van de zomer? Neem dan contact met me op dan help ik je alvast op weg.  

Deel dit bericht op
«Vorige bericht

© SandraVeldhuizen.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring