Verkoopklaar maken

Verhuizen is veel meer dan het verplaatsen van je spullen van A naar B.

  • Het is een enorme tijdrovende klus;
  • Het kan confronterend zijn wanneer je hele leven de revue passeert bij het inpakken van je spullen;
  • Vaak gaat er een emotionele gebeurtenis aan vooraf: samenwonen, scheiden, geboorte of overlijden;
  • Het is een periode waarin je veel keuzes moet maken en last van keuzestress kunt krijgen.

Als expert in wonen en organiseren help ik je bij het verkoopklaar maken van je woning.

Niet verplaatsen - wel opruimen

Ben jij klaar voor de verkoop van je huis, maar is je woning nog niet verkoopklaar? Ik help je bij de (re)organisatie, zodat je woning zich optimaal presenteert en je vol vertrouwen al je deuren kunt openen voor potentiële kopers. Dus ook de deur van de inbouwkast of berging, waar normaal gesproken niemand kijkt!

Bij het verkoopklaar maken van je huis, begeleid ik je om structuur aan te brengen in een bepaalde ruimte, zodat je trots kunt zijn op wat je te bieden hebt. Door de inzet van opbergers krijg je een win-win situatie: je interieur ziet er beter uit waardoor je huis beter verkoopt én jij bent alvast voorbereid op de aankomende verhuizing. Ook bij een interne verhuizing, zoals een verbouwing, help ik je graag om de voorbereidingen op rolletjes te laten lopen.

Kleiner gaan wonen

Wanneer je besloten hebt om kleiner te gaan wonen, is het raadzaam om ruim van tevoren te starten met de voorbereidingen. Als expert in wonen en organiseren ben ik er voor je om weloverwogen keuzes te maken over jouw bezittingen.

Tijdens een werksessie stel ik je vragen zodat je per item kiest of ze een plek verdienen in je nieuwe onderkomen. Het is onvermijdelijk dat er items zijn die een andere bestemming krijgen. Suggesties voor een nieuwe bestemming heb ik in overvloed en dat heeft een positief effect op het afscheid nemen ervan. Ook heb ik een manier om de besluitvorming rondom spullen met een emotionele waarde te vereenvoudigen.

Hulp nodig bij verkoopklaar maken van je woning? Neem dan vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

© SandraVeldhuizen.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring