Tarieven

Ben je zelfstandig ondernemer of kunnen jij en/of je collega’s wel wat leren op het gebied van een overzichtelijk bureau of werkplek? Vraag jouw werkgever of HR afdeling of er budget is om jou te helpen aan meer structuur op je werk. Uiteraard geldt dit ook voor de thuiswerkers!

Consult

Tijdens een consult kunnen we kennismaken en leg ik stap voor stap uit wat mijn werkwijze is. Ook neem ik – afhankelijk van jouw vraag – een kijkje in de betreffende ruimte, zodat ik een goed beeld kan vormen van het vraagstuk.

Een consult duurt afhankelijk van de grootte van het project één tot anderhalf uur. De kosten voor het consult zijn €65,- en deze wordt in mindering gebracht op de rekening als we gaan samenwerken.

ZOMERACTIE! Gratis consult (ter waarde van € 65,-) van 1 juli tot en met 30 september 2021!

Organiseersessie

Op basis van de inschatting hoeveel tijd het organiseren in beslag zal nemen, ontvang je van mij een op maat gemaakte offerte. Het tarief voor zakelijke klanten bedraagt €65,- exclusief BTW per uur.

Exclusief materialen

Houd er rekening mee dat er opbergers nodig zijn om een werkend systeem te creëren. Ik neem ze op de dag mee zodat je er geen omkijken naar hebt. De aanschaf ervan komt voor jouw rekening en is uiteraard in overleg, zodat je achteraf niet voor verrassingen voor komt te staan.

Inclusief duurzaamheid

Als je besluit om afstand te doen van bepaalde spullen, breng ik de zaken die nog een tweede ronde verdienen graag voor je weg naar de kringloop.

Geen kleine letters

Géén kilometervergoeding of voorrijkosten.

© SandraVeldhuizen.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring